“Altın Marka” ödülünü Antalya’ya kazandırdı.

“Altın Marka” ödülünü Antalya’ya kazandırdı.

Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu içinde yer alan Adopen’in bünyesindeki Adokapı, “Altın Marka” ödülünü kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Antalya’da Adopen tesislerinde üretilen Adokapı, tüketicilerin en çok beğendiği ve tercih ettiği ürün olarak Tüm Tüketicileri Koruma Demeği (TTKD) tarafından geçen yılın “Altın Marka” ödülüne layık görüldü. TTKD son bir yıl içinde tüketicilerden gelen bütün tepkileri değerlendirerek kalite açısından beğeni derecelerini ölçtürdü. Değerlendirme sonunda ahşap kapı sektöründe Adokapı’nın bütün kullanıcılar tarafından “Yılın En İyi Ürünü” olarak nitelendiği anlaşıldı.

Dernek bunun üzerine, Türkiye tüketicilerine gösterdiği saygı dolayısıyla Adokapı’yı “Altın Marka” olarak seçti. Tüketiciden tam not alan firma, dünya markası olma yolunda ilerliyor. Adokapı, pencere profili üretiminde lider kuruluş kabul edilen Adopen ‘in bünyesinde yer alıyor. Ahşap kompozit ve mdf kapılar üreten Adokapı, kuruluşunun ardından kısa sürede kendisini kabul ettirdi. Türkiye çapında yaygın bayi ağı ile ürünlerini tüketici ile buluşturan Adokapı, “Altın Marka” ödülü ile başarısını ispatladı.

Konusunda Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük fabrikası olan Adokapı ürünleri, toplam 185 bin metre karelik kapalı alana sahip Adopen bünyesinde entegre üretim tesislerinde uluslararası kalite standartlarında üretiliyor. Ülke çapında 1700 bayi ile talebi karşılamak için satışa başlayan Adokapı, yurtdışında da sahip olduğu yaygın satış ağı ile ihracatı hedefliyor. Günde 1000 kapı üretim ve satış ile pazar lideri konumunda olan Adokapı, önümüzdeki 3 yılda günlük 3000 kapı üretim ve satış hedefliyor.