Gazetecilerden Adopen’e ödül

Gazetecilerden Adopen’e ödül

Antalya’nın bir numaralı sanayi kuruluşu olan Adopen, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin özel ödülüyle onurlandırıldı. Cemiyet tarafından basın-yayın mensuplarının mesleki başarılarını ödüllendirmek amacıyla her yıl basın ödülleri veriliyor. Bu ödüllerin son yıla ait olanları da, seçkin üyelerden oluşan jürinin titiz değerlendirmesi sonucu açıklandı. Değişik dallarda başarılı bulunan ve ödüllendirilen gazetecilerin yanı sıra, Cemiyet adına kurumlara verilmekte olan ödüle bu yıl Adopen layık görüldü.

Adopen’le ilgili ödül kararı şu ifadeyle açıklandı: “Bu yıl Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Kurum Özel Ödülünü; Cemiyetimizin ve gazetecilik mesleğinin gelişimine, ayrıca Antalya’nın ekonomik gelişimi, tanıtımı ve kentin marka değerine sağladığı katkı nedeniyle ADOPEN firmasına verme kararı almıştır.”

Karar üzerine bir açıklama yapan ADOPEN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sak, şunları söyledi: “Gazeteci dostlarımız ve onların seçkin örgütü olan Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından verilen bu ödülden Adopen büyük onur duymaktadır. ADO Şirketler Grubu’na bağlı bütün kuruluş ve markalar, dünyanın her yerinde faaliyet göstermekte ve büyük ülkemizin adını şerefle temsil etmektedirler. Bunun yanında Antalya gibi bir dünya kentinden doğmuş olmamız bize ayrı bir sorumluluk yüklemektedir. Her türlü faaliyetimizde Antalya’yı ve bölge insanını göz ardı etmeden gelişmeyi gözetiyoruz. İnanıyoruz ki kurumlar kendi çevrelerine katkı yaptıkları ölçüde evrensel boyutta da insanlık kültürüne katkı sağlayacaklardır.”